Tuesday, July 27, 2010

kegeraman yg moderate

haish...
x nafi la tindakan aku bg pendrive 2 mmg x baik..
tpi dlm pale otak aku adalah nak amik kertas paper yg da bincang jek...
bukanlh nak amik kertas osce mcm dlm perancangan diorg..
sbb aku nak kumpulkn soalan...
sbbnya diorg kata kat belakang..gp kita x penah kumpul soalan..
if x kumpul soalan kitorg x kasi la...
last2 aku gak yg kena...niat aku ni, aku rasa baik da..
mungkin diorg tgk cara aku 2 jht...
at last diorg x amik pn kan kertas oscekan!
kalow kow baik sgt! apasal kow amik paper yg afi past2 2?
if kow baik kow x kan mintak kan....
seriusly la..open up ur mind la syg kawan ku...
kow strict sgt....kow ingt org suka...
walaupun aku bley adapt...dan x membenci korg2 suma...
tpi still aku like kesal sbb korg x pk btul2...
at least think at +ve side...
if korg mmg purely baik...korg xkan amik benda2 kertas paper gp dulu...
aku like kecewa....coz aku still anggap korg kawan....
walau penah talk bad things jugak...aku xda la bg apa2 nama kat korg..
xtaw la korg...aku xkisah la...asalkan aku hepi dgn hidup aku..
if nanti korg mintak paper past2, aku akan senyum sinis la..


p/s: aku akhirnya puas hati sbb nak luahkan kat org x taw sapew...haish...

3 comments:

salamBEST said...

cool cool.

sape kah nas?

nAsirah NasIR said...

wahaha..=P rahsia!

buzzer_whatever said...

wa... best nak korek ni..
salam dah sedia gerudi?